Reacties

Kion

Vorig jaar zomer is een enquĂȘte gehouden onder het Kion-personeel. Daarin is gevraagd naar ieders ervaringen met stoelmassage. De reacties zijn alleen maar positief. Medewerkers vinden het heerlijk ontspannend, het maakt letterlijk ruimte in je schouders en figuurlijk in je hoofd.
De “zachte kracht” van Els is haar manier van werken. Ze is rustig, flexibel, houdt rekening met de cultuur van de organisatie (past zich gemakkelijk aan) en tijdens de behandelingen bepaal je zelf je grenzen.

NS

Els Nieuwmeijer geeft sinds 2007 regelmatig stoelmassage aan de servicemedewerkers van station Arnhem en Nijmegen. De medewerkers zijn zeer tevreden over de wijze waarop Els de massage geeft. Ook is zij flexibel bij het invullen van de tijden en de plaatsen waar zij de massage kan geven. Net zoals bij de gezondheidweken voor rijdend en kantoorpersoneel, wat nog structureel vervolgd wordt.

Esther van Lin

Stoelmassage bij Els is een “heerlijk momentje voor jezelf”.
Ik heb voor het eerst een stoelmassage van Els gehad tijdens mijn stage op de SVB.
Het was een super ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Daarna ben ik bij Els thuis geweest voor een stoelmassage en weer was het genieten.
Mijn moeder wilde ook graag kennis maken met stoelmassage en ook zij is naar Els gegaan. Samen komen we nu een paar keer per maand bij Els om ons even lekker te laten verwennen.
Els masseert heel prettig. Na een massage voel je je weer als herboren.